Holmegaard

jan 22, 16 Holmegaard

Hvad serverer du din grønne salat i? og hvad pynter og lyser dine vindueskarme op i vinterens mørke og kolde halvår? Det skulle vel aldrig være Holmegaard? 

Holmegaard er lækkert stilrent og minimalistisk design i top høj kvalitet, der har haft en stolt plads i de danske hjem gennem århundrede. Holmegaards første skridt mod en lang succesfuld karriere med mange årtiers kvalitets og forbruger -bevidst produktion og senere design, så dagens lys i 1825. Dengang var produktionen dog ret beskeden, for der blev nemlig kun produceret grønne flasker, det var det man havde midler og teknikker til dengang.

Det har siden hen udviklet sig med hastige skridt og jævnfør tiden, givet en utrolig viden  og færdighed, om godt håndværk og design. Holmegaard har siden 1900 tallet været kongelig hofleverandør og har gennem tiden huset mange kendte og dygtige glasdesignere til at inspirere og pryde danske hjem. Det kan næsten ikke undgås at der i danske hjem står en Holmegaard.

Er det de fine forårsblomster eller Morsdag buketten der skal forkæles med den fineste vase i stuen, eller urtepottes skjuleren i vinduet. Så finder man ikke et design der som Holmegaard, er mere værdigt til alt hvad der skal pynte og skabe liv i hjemmet. Til hverdags salaten, til snacksene, til jul, selv til den lækre røde bøf med frisk og syrlig tomatsalat, sammen med vennerne Lørdag aften, hvor der hører sig et godt glas rødvin til. Kendetegnet ved god kunst og design er noget der kan bruges året rundt, til hver en lejlighed. Salatskåle, snackskåle, lysestager, fin og yndig julepynt, de majestætiske og elegante vinglas til både rød, hvid og humle. Holmegaard står inde for hverdagens mest lækre og brugbare design til alle hjem, alle begivenheder og situationer.

Kendetegnet ved Holmegaards design er det tidsløse og rene udtryk, der altid er på forkant med tidens tendenser og trends, samtidig med at de udskiller sig og præger den materielle verden på sin helt egen og unikke måde. Holmegaard arbejder stadig med nogle af Danmarks bedste og mest innovative glasdesignere. Hvilket varemærket Holmegaard viser og bære udbytte af, ved meget kreative og specielle teknikker, der former, farver, mønstre og skaber forskellige spændende designs at kigge og betragte. Det er en fryd for øjet rent kunstnerisk, men smukt er det ikke bare, Holmegaard er også til for at blive brugt, både til festligheder men også i hverdagen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (2 votes cast)
Holmegaard, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *