Online dating

feb 20, 14 Online dating

Har du længe været på jagt efter den udkårne? Den som du skal dele resten af dit liv sammen med? Hvis du endnu ikke har lykkedes dig, at finde vedkommende, så er online dating løsningen! Der er rigtig mange fordele ved det, samt nogle få faldgrupper som du skal være opmærksom på.

Fordele ved online dating

Ved netdating har du mulighed for at have flere `jern i ilden` på samme tid. Det betyder, at du nemmere og hurtigere kan møde den rigtige. Dette er i skarp kontrast til den virkelige verden, hvor det er sværere at spille på flere heste.  En anden fordel ved netdating er, at du møder personer, som ikke lige er i dit nuværende netværk.  Dette forstørrer din chance for at finde en kæreste. Normalt finder man nemlig sin kæreste i det samme stamnetværk, som altid. Det kan fx være i skolen, på arbejdet eller i samme by. Ved online dating får du muligheden for at komme ud over disse normale grænser, som ellers kan være svære at bryde.

Ulemper ved online dating

Selvom der er flest fordele, så er der også nogle ulemper, så gør, at man skal tage nogle forholdsregler inden man går i krig med dating på nettet. Fx så er man som udgangspunkt anonym, når man er i gang med dating på nettet. Det betyder, at det nærmest er umuligt, at bedømme, om det folk de siger, er sandt. Man kan altså være uheldig, at blive snydt. Desuden er det på forhånd umuligt at vide, om den menneskelige kemi er der – også selvom der virtuelt er kemi. Der kan være en risiko for, at man svinger fantastisk godt sammen, når man chatter på online dating, men når man så endelig mødes i det virkelige liv, så falder det hele til jorden med et brag.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *