Terrassedøren

dec 13, 13 Terrassedøren

Min kones fætter, som vi ser af og til, er tømrermester, så da vi her for nylig skulle ud at se på et hus, vi har tanker om at købe, var det helt naturligt at spørge ham, om han ville tage med som en slags rådgiver for os. Min tanke var, at han kunne fortælle os, om huset som sådan er sundt, og om der er nødvendige udskiftninger, vi skal tage højde for.

Han var oppe på husets loft for at tjekke tagkonstruktionen, men den viste sig at være sund og helt i orden. Han kiggede grundigt på husets to udvendige døre til henholdsvis entreen og bryggerset, for de var tydeligt af ældre dato, men de var nu blevet vedligeholdt ganske godt, så han ville ikke anbefale en udskiftning endnu. Men skulle de udskiftes, foreslog han at købe dem online her.

Det var anderledes med husets terrassedør, for den var ikke længere frisk i træet, og det var tydeligt, at den havde lidt under, at regnvand og sol havde fri adgang til at påvirke træets sundhed i negativ retning.

Den skal i hvert fald udskiftes, påpegede han, og så anbefalede han os at bygge en overdækning over en del af terrassen. Det vil forbedre terrassen, men det vil også beskytte både terrassedøren og de tre store vinduer ud mod terrassen mod vind og vejr. Vi regner med at købe en ny terrassedør her: http://www.jna.dk/categories/dore/terrassedoer-23/

Samlet set var der altså ikke de store fejl, min kones fætter kunne påpege, og ejendomsmægleren mente nok, at sælger ville være indstillet på at betale for en ny terrassedør, så det ender formentlig med, at vi køber huset.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *