Skjorter er som skabt til den danske sommer

Sikken en glæde, når sommervejret endelig er på vej – og hvilken forandring man kan mærke i forhold til ens humør. Jeg får et boost uden lige, når solen skinner, og det gør du sikkert også. Men min glæde hænger ikke blot sammen med det gode vejr, det relaterer sig også til min garderobe. Sommervejret er nemlig altid ensbetydende med, at jeg kan smide det tunge overtøj væk – og i stedet fokusere mere på løst og luftigt tøj; som eksempelvis shorts, polo t-shirts og skjorter.

read more

Transforming the Industry of Watches

aug 21, 14 Transforming the Industry of Watches

Hvis der er en ting, jeg altid har undret mig over – så er det, hvorfor unge mænd ikke går mere op i ure. Jeg har altid været fascineret af ure, og jeg synes det er med til at definere den personlige stil. Et ur er nemlig meget mere end en accessorie, da det kan påvirke dit look på linje med jeans, skjorter og meget andet. En af de ting der ofte afholder unge mænd fra at gå op i ure, er måske prisen – men et flot og lækkert ur behøver altså ikke koste en formue.

read more

Forsvar dit eget Paris

maj 29, 14 Forsvar dit eget Paris

Et af de helt hotte tøjmærker lige nu, er franske Defend Paris. Det franske brand sætter fokus på menneskerettigheder, religionsfrihed og ytringsfrihed. Det kan derfor også virke specielt, at deres logo ofte er placeret sammen med et maskingevær – men ifølge mærket selv, så er det netop en del af deres statement.

read more