Transforming the Industry of Watches

aug 21, 14 Transforming the Industry of Watches

Hvis der er en ting, jeg altid har undret mig over – så er det, hvorfor unge mænd ikke går mere op i ure. Jeg har altid været fascineret af ure, og jeg synes det er med til at definere den personlige stil. Et ur er nemlig meget mere end en accessorie, da det kan påvirke dit look på linje med jeans, skjorter og meget andet. En af de ting der ofte afholder unge mænd fra at gå op i ure, er måske prisen – men et flot og lækkert ur behøver altså ikke koste en formue.

Der findes utroligt mange forskellige mærker indenfor ure til mænd, men mit favoritmærke er svenske TRIWA – der står for Transforming the Industry of Watches. TRIWA laver nogle kvalitetsbevidste ure, der prismæssigt ligger i den lavere ende, på trods af at de ser meget dyre ud. TRIWA er nemlig ensbetydende med lækker kvalitet til en lav pris, og det er om noget tiltalende for en studerende som mig.

TRIWA bliver produceret i Sverige, og det ligger til grund for den velkendte Skandinaviske kvalitet. Alle ure i TRIWA’s kollektion er farverige, moderne og stilede – og de kan nemt hæve din garderobes niveau. Jeg ser det som imperativt, at du har et par lækre ure at vælge imellem, hvis du vil tage din tøjstil seriøst.

Det er prikken over i’et

Som jeg skrev tidligere, så vil jeg mene, at et flot herreur er mere end bare end accessorie. Jeg synes nemlig, at dit ur definerer din tøjstil. Der er så mange forskellige ure at vælge imellem, og de enkelte modeller siger noget om dig som person. Alt efter om du går med et farverigt ur eller et guldur, så siger det noget om dig, din stil og din person.

Hvis du er på jagt efter et lækkert ur til mænd, så er TRIWA et rigtigt fint bud. TRIWA forener kvalitet med en lav pris, og det er jeg rigtigt glad for. Det betyder endvidere, at du hurtigt kan have flere ure at vælge imellem. Der er trods alt forskel på om du skal i skole eller til bryllup.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/6 (1 vote cast)
Transforming the Industry of Watches, 5.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

1 Comment

  1. Jeg er helt enig! Et flot kvalitetsur er med til at sætte prikken over i’et, når det drejer sig om herremode!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *