Hvad er fodboldgolf?

Mange taler om det, mange har prøvet det, det er blevet rigtigt populært at spille fodboldgolf i Danmark.

En mand bosiddende i Sverige, nærmere betegnet i Skåne opfandt fodboldgolf for omkring 10 år siden, der skulle gå 7-8 år før vi danskere fik øjnene op for det, og det gjorde vi virkelig også, det er blevet meget populært at spille fodboldgolf og rigtig mange steder tilbyder denne sport, om det er en aktivitet du gerne vil gå til, eller om du og din familie har bruge for et par anderledes timer fyld med hygge og sjov.

Fodboldgolf er fodbold, golf og minigolf, blandet godt sammen, det vil sige du spiller på en bane med 9-18 huller lige som i gold og minigolf, og fra fodboldverden bruger du dine ben og en fodbold. Det gælder herom at sparke fodbolden i de mange huller, dog er det ikke så nemt som det lyder, da der selvfølgelig er forskellige sværhedsgrader i banen man spiller på. Det gælder om at få bolden i hullerne på færrest skud, og klare de forhindringer banen tilbyder. Man notere de spark der i alt bliver brugt, her kan du selv tælle dine spark, eller i kan bruge en fra selskabet til at være dommer til dette.

Fodboldgolf er for alle i alle aldre der kan sparke til en bold, og gerne vil nyde nogle hyggelige timer med familien og eller vennerne. Det tager ca. et par timer at komme igennem sådan en fodboldgolf bane.

Fodboldgolf bliver brugt til blandt andet polterabender, familie arrangementer, firmafester / firma arrangementer, surprise partyer, og meget meget mere.

Internettet er en god måde for dig at finde det nærmeste sted nær din bopæl at spille fodboldgolf, læs f.eks. her om fodboldgolf hos Nymarksminde og ellers måske har du hørt andre der kan anbefale et godt sted at spille fodboldgolf. En ting er sikkert, du er med garant sikret et par gode timers sjov og ballade.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Hvad er fodboldgolf?”