Tid til at slappe af

jun 05, 13 Tid til at slappe af

I dag er det grundlovsdag. Og mange mennesker har en fridag. Og selv om det for de flestes vedkommende kun drejer sig om, at de har denne ene ekstra fridag i ugen, så er der masser af spændende ting, som man kan tage sig til.

For en dels vedkommende vil det gode vejr nok inspirere til en tur i haven. Der er jo altid masser at se til i foråret og den tidlige sommer. Alt blomstrer og springer ud. Græsset gror. Og ja, det gør ukrudtet og andet skidtværk desværre også. Så er man haveejer, er der næsten stensikkert altid noget man kan få tiden til at gå med udendørs.

Og skulle det helt utrolige ske, at der både er styr på ukrudtet, hækken, græsplænen og alt det andet grønne, så kan man jo også tage sig en velfortjent slapper på terrassen. Det må da være vel undt, når nu alt havearbejdet er på plads. Der kan selvfølgelig også være dem, som har skudt genvej og hyret hjælp til havearbejdet. Men så har de jo nok ydet en indsats på anden vis. Så er det frem med hængekøjen, havestolen eller drømmesengen og nyde nogle velfortjente timer i det skønne vejr, inden det igen i morgen for manges vedkommende er tid til at komme ud af starthullerne og tage på arbejde igen.

Er det ikke lige en tur på langs på terrassen man trænger til. Men vil man hellere ud af døren og tage på en spændende tur ud i det danske land, er der også mange dejlige steder at vælge i mellem.

Holder du til i det nordjyske, kan det absolut anbefales med et besøg hos Nymarksminde dyrepark og foldbold golf i Vodskov, lidt nord for Aalborg. Her finder du en super dejlig afslappende stemning krydret med muligheden for nogle gode aktiviteter i skønne landlige omgivelser.

Nymarksminde har en masse børnevenlige dyr, en stor legeplads, hoppepude, borde og bænke og en dejlig fodbold golf bane med 18 huller af varierende sværhedsgrad. Så der er lagt op til en dag, hvor der både er rig mulighed for afslapning kombineret med sjov fysisk aktivitet for dem, som ikke kan sidde stille en hel dag.

En dejlig sommerdag hos Nymarksminde er en dag, som du kan leve længe på. Så får du virkelig ladet batterierne op, så du igen er klar til at tage fat, på hverdagens mange gøremål.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/6 (1 vote cast)
Tid til at slappe af, 5.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

1 Comment

  1. Jeg kan kun bakke op om, at det med afslapning er uhyre vigtigt. Godt indlæg og tak for det 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *