Mange danskere lever som single

mange danskere lever som single

Ifølge Danmarks Statistik er hvert tredje dansker single og kurven er stadig stigende. Det svarer altså til at 1.6 mio. voksne danskere lever som enlige. Men hvad er egentlig grunden? Er det fordi vi danskere er for krævende, ligeglade, eller ser vi bare ikke kærligheden, når den står lige foran os?

mange danskere lever som single
På trods af de mange dating muligheder på nettet, stiger antallet af singler

Vi går rundt og forestiller os den perfekte kærlighed og den perfekte partner. Men den perfekte kærlighed findes ikke. Den perfekte kærlighed findes kun på film. Ingen mennesker er perfekte og det er kærlighed heller ikke.

Kærlighed findes i alle varianter og kan tilpasse sig som du ønsker. Alligevel kan det være ret svært at komme ud af sin single boble. Det kan der være mange grunde til.

Nye tal viser, at flere og flere danskere selv har taget valget om at være single.

Single af egen fri vilje?

Gennem de senere år har flere og flere fravalgt parforholdet til fordel for at være den enlige frie fugl.

Rigtig mange danskere er mere end tilfredse med at være single. De er frie til at gøre lige hvad der passer dem, pleje forholdet til vennerne, tage en time eller to ekstra på arbejdet eller pleje interesserne.

Mange har desuden også ret svært ved at tilpasse sig et forhold efter at have været single i lang tid. Der er for mange kompromis og behov der kræves sat til side for den anden part.

Livet som single er til tider bare det nemmeste. Du er herre i eget hus. Du skal ikke stilles til regnskab for andre end sig selv. Og du er da ret så ligeglad om det var slik der kom indenbords i stedet for en solid aftensmad. Der er ingen kamp om fjernbetjeningen eller hvem der glemte at købe mælk. Der er kun dig selv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Mange danskere lever som single”