3 gode alternativer til Trivial Pursuit

Vidste du at quizspillet Trivial Pursuit blev opfundet tilbage i 1970’erne og derfor snart kan fejre 40 års jubilæum? Nej, vel?
Hvad du til gengæld nok heller ikke ved er,  at der nu er sprøjtet så mange quizspil ud på markedet, at Trivial Pursuit vel efterhånden kan siges at have overlevet sig selv. Godt nok er det spil også kommet i mange andre varianter efterfølgende, men her får du tre gode bud på andre spændende quizspil til stuebordet (du kan i øvrigt købe dem allesammen hos hyggeonkel).

Timeout

Timeout er et fabelagtigt sjovt quizspil, der virkelig tog Danmark med storm i julen 2012. Det er stadig i bund og grund et quizspil, men her er tempoet bare skruet enormt meget i vejret. Hvis ham (eller hende) der får spørgsmålet ikke kan svare korrekt, så går spørgsmålet videre til næste spiller og næste spiller… Hele bordet rundt. Så i Timeout kan man ikke sidde og gemme sig.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer anses af mange som den største danske spilsucces i årevis. Ideen er her, at man i stedet for som i Trivial Pursuit at skulle slæbes igennem en række mere eller mindre umulige kategorier (nogle hader f.eks. Geografi, andre Historie), så kan man her vælge mellem dem, stjæle modstandernes kategorier og placere nogle hos dem, som man ikke tror de kan svare på.

De kan jo så gøre fuldstændig det samme ved dig. Alt i alt er der derfor masser af kamp i kampen, når man spiller Bezzerwizzer.

Logo

Hvad ville katte vælge? Og hvilke Cornflakes er Grrrrrreeeaaatttt? Vi bombarderes med reklamer hver eneste dag, men hvor meget hænger egentlig ved? Det kan du finde ud af med spillet Logo.
Her er det ikke Mount Everest højde der spørges til, men snarere indholdet i en dåse “Mountain Dew”. Et rigtigt, rigtigt sjovt quizspil, hvor folk, der ellers ikke bryder sig om paratviden-spil sagtens kan være med.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
3 gode alternativer til Trivial Pursuit, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

0 Replies to “3 gode alternativer til Trivial Pursuit”