Forsinket fly til Grækenland

Ferie i Grækenland

En gang imellem så kan din far altså godt finde på at lave dårlig humor. Han kan fx finde på at fortælle jer, at han har aflyst jeres ferie i år. Det er dårlig humor, hvis han virkelig ikke har gjort det. Han kalder det for kærlige drillerier. Der er ingen andre i familien, der synes, at det er kærligt.

Glædet jer

I har jo gået og glædet jer til at komme afsted til sommer. I lavede jo det her fælles projekt alle sammen, som gik ud på, at I skulle finde ud af, hvor I skal hen, og at I skulle lære så meget som muligt om stedet. Historien, sproget, gastronomien og alt muligt andet. I havde undersøgt en masse forskellige steder.

Grækenland

I havde set på tusindvis af rejser til Grækenland billigt, og ja, I blev enige om, at turen skulle gå til Kreta. I har gået og talt om turen. I har glædet her i månedsvis. I har håbet på, at der ikke vil være nogen problemer på rejsen dertil.

Flyforsinkelse ville være en katastrofe. Og så sidder han og siger ved aftensbordet, at han har sendt afbud til rejsebureauet, som I bestilte rejsen hos. Lige da han sagde, det blev der fuldkommen stille ved spisebordet. Alle kiggede på ham med undren. Hvorfor?

Malplaceret humor

Din mor kastede bestikket hårdt ned på tallerkenen. Hun var grædefærdig. Her har hun gået på aftenskole i et halvt år for at lære nogle få græske gloser. Og hun har gjort sig umage for at bruge oregano, når hun krydrer maden – i stedet for timian, som hun elsker. Din far forstår, at hans humor bestemt ikke er faldet i god jord. Han fortæller, at han har sendt afbud, fordi han har ændret mening. Hans mening er, at rejsen til Grækenland skal forlænges med en ekstra uge. Derfor har han sendt afbud og bestilt en ny.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Forsinket fly til Grækenland”