Jan van Haasteren puslespil

Selvom du ikke bruger så meget tid på puslespil og ikke mener, at navnet Jan van Haasteren siger dig noget, så har du næsten helt sikkert set et af hans puslespil på et tidspunkt. Jan van Haasteren er en kendt tegner fra Holland, som laver tegninger til puslespil. Tegningerne er meget detaljerede, og hvis du kigger nærmere vil du opdage en masse små og sjove i puslespillet. Det betyder, at puslespillene bliver sjovere at ligge, fordi du undervejs vil opdage de sjove tegninger af forskellige situationer.

Når du køber et puslespil med Jan van Haasteren som designer får du altså ikke et puslespil, som er et billede af et flot landskab, et dyr eller lignende. Du får en stor tegning, hvor designeren har formået at få humor med i puslespillet.

Puslespil for alle

Alle kan ligge puslespil, og spillene fra Jan van Haasteren findes også i forskellige sværhedsgrader. Du kan få puslespillene med de sjove tegninger på mellem 150 og helt op til 5.000 brikker. Der er altså god mulighed for udfordring til selv de mere erfarne puslespilsliggere. Men også de mere urutinerede kan nemt finde et puslespil, som passer til dem. Det behøver altså ikke at være kedeligt, at ligge puslespil. Langt fra. For med tegningerne af de sjove situationer er der helt sikkert noget at grine af. 

De mange forskellige tegninger gør også, at der vil være et tema for alle. Puslespillene er meget varierede, selvom det er fra den samme designer. Jan van Haasteren finder hele tiden på nye tegninger, og derfor vil der helt sikkert være en variant, som du synes om. Når du kigger efter puslespil vil du helt sikkert ligge mærke til dem fra Jan van Haasteren, da han har sin helt egen stil, når det kommer til puslespil.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Jan van Haasteren puslespil”