Advokater har specialer

Jeg har brug for en advokat. Jeg kender ingen her i byen. Er lige flyttet hertil og har haft en meget ubehagelig oplevelse. Min datter er blevet mishandlet af en bande knægte, der troede, at de bare kunne gå fri. Men det kan de ikke. Og jeg vil have, at de skal straffes. Hårdt. De skal i fængsel. De skal opleve, hvad frihedsberøvelse er. De skal have tid til at tænke sig om. Længe. I fængslet.

I behandling

Min datter modtager behandling af en god terapeut efter den grimme oplevelse, hun havde. Hun er dog stadig angst. Og det vil tage lang tid, inden hun finder tilbage til et glad liv. Men hun skal have det bedste – og hun skal føle sig tryg i sit liv. Så jeg betaler gerne for terapi. Og jeg vil også gerne betale for den bedste advokat her i Vejle. Det skal naturligvis være en advokat i strafferet, som jeg skal finde. Jeg har ikke noget imod det, hvis det er en kvindelig advokat. Men jeg er ikke fri for at tænke, at det kan være svært for en kvindelig advokat at håndtere sagen. Der er jo tale om grov vold. Kan en kvinde håndtere det? Især hvis hun selv har en datter? På den anden side kan det være en fordel, at det bliver en kvindelig advokat.

Indlevelse måske?

En kvinde kan sikkert bedre leve sig ind i den forfærdelige situation, som min datter har været i, end en mandlig kan. Jeg ved det ikke. Og måske er det også en helt forkert tankegang, jeg har her. Det handler vel om, at advokaten, jeg finder, skal være helt saglig og kunne finde argumenterne, der overbeviser om, at slynglerne skal straffes hårdt.

Jeg glemmer aldrig den aften, hvor min datter ringede til mig og fortalte, hvad der var sket. Jeg stormede selvfølgelig ud af huset og hentede hende. Fik hende på hospitalet, og vi anmeldte episoden. Hun identificerede gerningsmændene, da politiet bad hende om det. Jeg er stolt af hende. Det var modigt – og stærkt gået af hende. Så kort tid efter. Heldigvis var hendes terapeut også til stede, da hun udpegede forbryderne.

Specialist i strafferet

Men hvor finder jeg Vejles bedste advokat i strafferet? Hvem skal jeg henvende mig til? Jeg kunne måske spørge nogle af mine medarbejdere i virksomheden. Men har jeg lyst til at fortælle dem om, hvorfor jeg har brug for en advokat i strafferet? Der vil være mange spørgsmål. Og jeg er slet ikke sikker på, at jeg har lyst til at tale med dem om episoden. Jeg synes faktisk ikke, at det kommer dem ved. Men hvis jeg spørger dem, om de kender en god advokat, så vil der sikkert også være en del gætterier på kontoret. Det kan føre til pinlige situationer. Det vil jeg ikke risikere.

Jeg synes, at jeg er i en lidt svær situation. Er der andet at gøre end at kontakte en advokat og så forhøre sig hos ham om, hvem der har speciale i strafferet? Jeg tror, det er den eneste vej, jeg kan følge lige nu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Advokater har specialer”