Uforglemmelig rejse til Tyrkiet

Ferie i Alanya, Tyrkiet

Det var en uforglemmelig rejse. På godt og ondt! I havde brugt temmelig lang tid på at se på afbudsrejer til forskellige steder rundt omkring i Europa. Endelig fik I bestemt jer til at booke flybilletter til Tyrkiet. I glædede jer over endelig at have taget en beslutning. Det var da skønt at kunne tænke på, at I skulle bruge en hel uge ved en pool i et stort resort – og nyde, at der ville være personale omkring jer, så I bare kunne lade dem forkæle jer.

4 timers forsinkelse

Da I så mødte op i lufthavnen, blev I informeret om, at der var en flyforsinkelse på op imod 4 timer. Der havde været en storm på Tyrkiets kyst og det havde derfor medført flyforsinkelsen, men også at resortet, som I skulle bo på, var blevet oversvømmet. Manageren af hotellet havde informeret om, at det ikke ville være forsvarligt at have gæster boende på hotellet i de kommende uger. Der var for mange reparationer, og fordi der var oversvømmelse, kunne han ikke garantere, at de hygiejniske forhold i både køkkenet og ved poolen ville være i overensstemmelse med de gældende regler.

Bedre resort

Rejsebureauets repræsentant, som mødte jer i lufthavnen, spurgte jer, om I mon ville modtage deres tilbud om at bo på et bedre resort, som ikke var blevet beskadiget.
Det var noget af en streg i regningen. Men ikke dårligt. I takkede naturligvis ja til at bo på et bedre hotel.

Men det der med fire timers forsinkelse var bestemt ikke en rar start. Men sådan er det. Flyforsinkelser kan opstå på grund af vejrforholdene langt væk. I væbnede jer med en god portion tålmodighed og et par kopper kaffe ved en af lufthavnens caféer. Ventede i timevis – men kom afsted.

Og det blev en god ferie – også selvom den startede med en flyforsinkelse der gav erstatning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Uforglemmelig rejse til Tyrkiet”