Billigt til Barcelona

Så er det tid til at drømme igen. Jeg drømmer om at komme ud og rejse. Bare i ganske få dage. En lille uges tid. Måske 10 dage. Ville det ikke være skønt bare at finde nogle flybilletter, pakke kufferten, og så sætte sig ind i den ene ende af tuben inde i Københavns lufthavn for så, efter få timer, stige ud i et varmt og eksotisk land i den anden ende af tuben. Fx i Barcelona? Komme ned og se byen og opleve oplandet og Catalonien?

Billige flybilletter

Desværre er det ikke realistisk. Man kan godt sidde herhjemme og finde billige flybilletter til forskellige steder i verden. Flybilletter til Barcelona. Man kan også godt sidde her og drømme, at man lejer en bil i nogle uger og kører rundt i hele Spanien.

Realiteten er bare, at det ikke kan lade sig gøre – og jeg er bange for at rejse til Spanien lige nu. Bølge nr. 2 af pandemien ser ud som om allerede er startet. Desværre. Der er godt nok ikke forbud mod at rejse til Spanien, men tør man risikere det? Jeg tør ikke. Jeg vil ikke udsætte mig selv for muligvis at blive smittet, eller komme til at smitte andre uden at vide det.
Så jeg nøjes med drømmen. Tidligere har jeg rejst meget, og jeg har mange vidunderlige minder.

Skønne Paris

Fx fra dengang vi fandt nogle billige flybilletter til Paris og opholdt os der i 2 uger. Vi så selvfølgelig byen, men vi lejede også en bil og nåede faktisk at køre en tur til Bretagne, hvor jeg oplevede den skønne natur der.

Jeg kan også huske en skøn daseferie i Malaga. Dengang havde vi bare købt en rejsepakke, der indeholdt alt: Flybilletter, hotelophold med halvpension. Vi skulle ikke andet end at sørge for at stå op, gå på stranden, nyde varmen og gå ture. Ak, hvornår kommer vi afsted igen?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

0 Replies to “Billigt til Barcelona”